GMC H a j k l i n i k a Professzionális műtő, magasan képzett orvosok TEKINTSE MEG
október 30-ig akciós ÁRAINKAT

Üdvözöljük a GMC Hajbeültetési Magánklinika weboldalán!

Nemzetközileg elismert hajbeültetési és plasztikai sebészeti klinikánk Szegeden található. Minőségi munkánk alapja a hajbeültetés területén szerzett több éves tapasztalatunk. Évenként megrendezésre kerülő hajbeültetési konferencián való részvételünk biztosítja Ön számra a legmodernebb hajbeültetést. Klinikánk eszközparkja megfelel az Európai Unió követelményeinek.

A szakvéleményt plasztikai sebészünk végzi, aki a műtétet megelőzően minden kérdésére választ ad. Hajbeültetési tervét előzetesen berajzolva illusztrálja Önnek, hogy milyen eredményre számíthat.

Konzultációnk ingyenes, legyen szó személyes vagy online konzultációról.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink

Hajbeültetés

Hajbeültetés

– Plasztikai sebészünk és hajspecialistánk online vagy személyes konzultáció keretében, az Ön elképzeléseivel együtt javasolják és megtervezik, hogy melyik beavatkozás (FUE és micro FUE) az ideális annak érdekében, hogy az Ön hajbeültetése tökéletes legyen.

Tovább az árainkra

Szemöldök beültetés

Szemöldök beültetés

̶ Ha az Ön szemöldöke hiányos, kihullott vagy nem nő, jó eredménnyel tudjuk pótolni azt. A dús, természetes szemöldök magabiztosságot és tekintélyt sugároz férfiaknak, nőknek egyaránt.

Szakállbeültetés

Szakállbeültetés

̶ Az arcszőrzet szakáll, bajusz és a pajesz a férfiasság jelképei, melyek manapság egyre divatosabbak.

Ritkasága, foltossága vagy nagymértékű hiánya lehet veleszületett adottság vagy szerzett, például égési sérülés, baleseti heg, akne heg, betegség, orvosi kezelés hatása. Hiányos és nagyobb területű arcszőrzet pótlására is van lehetőség.

Hajtetoválás

Hajtetoválás

̶ A fejbőr pigmentáció egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ez a hajszimulációs technika a hajhullás/kopaszodás összes típusával szemben megoldást kínál és az eredmény azonnal láthatóvá válik.

Plasztikai sebészet

Plasztikai sebészet

-A plasztikai beavatkozások főleg a nők körében népszerű, azonban a férfiak esetében is vannak bizonyos kezelések, amelyek alkalmazhatók. A legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárások közé tartozik a fülkorrekció, a szemhéjplasztika, a tokaplasztika, az orrplasztika, az arcfiatalítás és a zsírleszívás.

X

Munkatársaink

Dr. Kocsis Ádám Plasztika sebész Bozsó Tamás CEO Dr. Balogh Brigitta Szakorvos, hajspecialista Dr. Rieth Anna Orvos, hajspecialista Dr. Gubás Edina Orvos Tószegi Kitti Ápoló Jónás Beáta Ápoló Tajti Lúcia Ápoló Kulima Tünde Űgyfélkoordinátor Wéber Péter Űgyfélkoordinátor

Galéria

Tekintse meg klinikánk fotóit, hogy biztos legyen abban, hogy hajbeültetését kiváló körülmények között végezzük. Önnek nincs más dolga, minthogy kényelmesen pihenve élvezze a hajbeültetést!

Áraink

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb hajbeültetési csomagot vagy kérjen egyedi ajánlatot a +3620/44444-19-es telefonszámon.

Kérjen ingyenes ajánlatot!

    fotó csatolása
    fotó csatolása
    fotó csatolása